Фототапет по ваши размери от Каталога

Фототапет за стена по ваши размери

Изработен по ваши размери и форма фототапет и изцяло съобразен с вашите изисквания.
Траен фото тапет устойчив на надраскване, прах и избеляване на цветовете.

Изберете материал и формата за вашият фототапет.
Попълнете размерите в сантиметри. Попълнете каталожният номер SKU: ____ (в дясно на цената на страницата на фототапета в каталога). Моля, попълнете всички полета.
Преди производство ние ще се свържем с Вас.

При многослойните проекти фототапетът ще се пригоди към вашите размери с преместване на обекти. Там където това е невъзможно, изображението ще се пригоди към вашите размери чрез изрязване или добавяне на фон.

 

Цена 0,00 лв.
Кат. N
F000001

Maximum 10 characters

Maximum 200 characters

Maximum 50 characters

Екологичен, безопасен и без мирис фототапет подходящ за всяко помещение, спалня и детска стая. Изработен от една или повече части. 

6 цветен латексов печат с HP Latex 365 с оптимизатор против надраскване.

Размери: потребителски по избор.

Форма: може да бъде изработен в различни форми по избор.

Материали: избор от няколко различни материала.

Основно тегло: от 120 гр./кв.м до 300 гр./кв.м

Лепило: Всеки материал се нуждае от подходящо за него лепило упоменато в инструкцията за монтаж. В търговската мрежа има изобилие от марки и видове.
Не предлагаме лепило.

 

!!! Важно: Вашата поръчка ще бъде изпълнена само след като се свържем с Вас по телефона за потвърждение.

Ние можем да произведем фототапет изцяло адаптиран към вашата стена, размер и форма. За всяка поръчка се отделя необходимото внимание от графичен дизайнер, без деформации на изображението.

Преди да започнете с поръчката трябва да знаете размера на фототапета. Ако фототапетът ще бъде на цяла стена, вземете размера на 3 места и попълнете най-големият. По този начин ще се избегне грешка от криво строителство. А тук може да видите идеи за декорации с фототапети.

  1. Изберете материал. Информация за отделните материали вижте тук. Важно при избора е да се запознаете и с начина на монтаж. Материалите, на които правим фототапетите са подредени по цена във възходящ ред. Цената на кв.м се появява над схемите с форми и размери.
  2. Изберете форма на фототапета. С тази опция изработката на фототапетът ще се съобрази с вашата стена и проекта ще се преработи за да изглежда най-добре.
  • За правоъгълна и квадратна опция ползвайте първата опция.
  • Използвайте елипсовидната опция за елипса и кръг
  1. Попълнете размерите в сантиметри, като следвате обозначенията.
  2. ИСКАМ ОГЛЕДАЛНО ЗАВЪРТАНЕ – Опция, с която заявявате, че искате огледално обръщане на фототапетът. Това което е в ляво да стане дясно и обратно. По този начин да избегнете закриване на основен елемент на фототапета от мебел като гардероб или др. Опцията не се предлага за всички модели.
  3. ИСКАМ ЧЕРНО-БЯЛ ФОТОТАПЕТ – Опция, с която заявявате, че искате този тапет да се произведе в черно-бялата гама. Не се предлага за всички модели. При наличие на опцията, черно-бялата визия може да видите в галерията на продукта.
  4. ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМЕНТАР – Тук може да опишете други неща с които да се съобразим при адаптиране на проекта към вашата стена и размери. Например има ли мебел (легло, гардероб) пред фототапета и ако той е на цялата стена, напишете размерите на тази мебел и нейното местоположение спрямо тапета. Наличие на климатик и др.
  5. Посочете дали искате да видите проекта преди изработка и посочете е-майл или вайбър номер.
  6. Очаквайте да се свържем с вас на посочените тел. номер и е-майл адрес до максимум 3 работни дни.

ПРОЕКТ
Индивидуалният размер на фототапета се изработва без деформиране на изображението, чрез изрязване, колаж или преместване на обекти. За всяко изображение се подхожда по различен начин.
Преди печат всеки клиент може да види как ще изглежда фототапета в неговите размери, като получи умалено демо-изображение(снимка) на е-майл или Viber.
Изработването става след потвърждение и одобрение на проекта.
Водният знак не се отпечатва.

ФОРМИ
Различните форми ни дават по-голяма гъвкавост при изработка на проекта. При кръглите, заоблените и скосените форми, ще се вземе предвид при изготвянето на проекта и избегне изрязване на основни елементи в изображението при монтажа на фототапет.

ПЕЧАТ
Високо качество на печата: резолюция от 600 DPI до 1200 DPI
Латексов печат с HP Latex технология на печат с оригинални мастила без мирис, ярки цветове и UV защита и водоустойчивост.
Печат с оптимизатор против надраскване.

МАТЕРИАЛИ
Висококачествени премиум материали с контролиран произход и качество - По избор.
Повече за материалите, както технически спецификации за всеки един може да видите в секцията Материали.

Основно тегло: от 120 гр./кв.м до 300 гр./кв.м

Фототапета се състои от една или повече еднакви вертикални части. Ширината на частите зависи от размера на фототапета и от предпочитанията на клиентите за броят от снадки. Отделните части се отпечатват с припокриване от 1 см.
Всеки фототапет е придружен с инструкции за монтаж.

ЛЕПИЛО:
HP без ПВЦ фототапети се лепи само с вода. Материалът е импрегниран с лепило, което се активира след намокряне.
Фолио Мат или Фолио Гланц имат лепилен слой от обратната страна.
Хартия и релефни фототапети – се лепят с лепило за тапети (съответно, хартиени или винилови). В търговската мрежа има изобилие от марки и видове. Ние не предлагаме лепило.

ОПАКОВКА:
Нашите фототапети са опаковани в картонени кутии, които ги защитават от повреди при транспортирането.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ:
Без Предварително заплащане.
Доставката се извършва с куриер, с опция преглед преди заплащане.
Доставка до 5-7 работни дни след потвърждение на поръчката.