Фототапет по ваши размери от Каталога

Фототапет за стена по ваши размери

Изработен по ваши размери и форма фототапет и изцяло съобразен с вашите изисквания.
Траен фото тапет устойчив на надраскване, прах и избеляване на цветовете.

Изберете материал и формата за вашият фототапет.
Попълнете размерите в сантиметри. Попълнете каталожният номер SKU: ____ (в дясно на цената на страницата на фототапета в каталога). Моля, попълнете всички полета.
Преди производство ние ще се свържем с Вас.

При многослойните проекти фототапетът ще се пригоди към вашите размери с преместване на обекти. Там където това е невъзможно, изображението ще се пригоди към вашите размери чрез изрязване или добавяне на фон.

 

Цена 0,00 лв.
Кат. N
F000001

Maximum 10 characters

Maximum 200 characters

Maximum 50 characters

Екологичен, безопасен и без мирис фототапет подходящ за всяко помещение, спалня и детска стая. Изработен от една или повече части. 

6 цветен латексов печат с HP Latex 365 с оптимизатор против надраскване.

Размери: потребителски по избор.

Форма: може да бъде изработен в различни форми по избор.

Материали: избор от няколко различни материала.

Основно тегло: от 120 гр./кв.м до 300 гр./кв.м

Лепило: Всеки материал се нуждае от подходящо за него лепило упоменато в инструкцията за монтаж. В търговската мрежа има изобилие от марки и видове.
Не предлагаме лепило.

 

!!! Важно: Вашата поръчка ще бъде изпълнена само след като се свържем с Вас по телефона за потвърждение.

Ние можем да произведем фототапет изцяло адаптиран към вашата стена, размер и форма. За всяка поръчка се отделя необходимото внимание от графичен дизайнер, без деформации на изображението.

Преди да започнете с поръчката трябва да знаете размера на фототапета. Ако фототапетът ще бъде на цяла стена, вземете размера на 3 места и попълнете най-големият. По този начин ще се избегне грешка от криво строителство. А тук може да видите идеи за декорации с фототапети.

След като сте си избрали модел от нашият каталог, но предлаганите базови размери не са подходящи за вашите стени, може да поръчате индивидуални следайки стъпките.

1. Запомнете каталожният номер на избраният модел. Той ще Ви е необходим при оформяне на поръчката.
Каталожният номер се намира в дясно от цената и в края на заглавието и е уникален за всеки продукт .

2. Отидете на: ИНДИВИДУАЛНИ РАЗМЕРИ -> .Фототапет по ваши размери от Каталога
Може да последвате връзката като натиснете тук: https://www.printforyou.bg/fototapet-po-vashi-razmeri-ot-kataloga.

3. Изберете материал.
Материалите, от които се изработват фототапетите са многобройни по вид и марка. Ние сме подбрали няколко материала различни ценови клас, вид и начин на поставяне. Информация за отделните материали вижте ТУК. Важно при избора е да се запознаете и с начина на монтаж. Материалите, на които правим фототапетите са подредени по цена във възходящ ред.
Цената на фототапета се определя от размера и избраният материал. Може да видите колко ще струва вашият фототапет над опциите.

4. Изберете Форма на вашият фототапет и попълнете размерите в сантиметри като следвате означенията.
Формите се появяват след като сте избрали материал. Ако вашата форма я няма се свръжете с нас.

5. Попълнете каталожният номер на модела от нашият каталог.
Каталожният номер се намира в дясно от цената и в края на заглавието и е уникален за всеки продукт.

6. ИСКАМ ОГЛЕДАЛНО ЗАВЪРТАНЕ
Опция, с която заявявате, че искате огледално обръщане на фототапетът. Това което е в ляво да стане дясно и обратно. По този начин да избегнете закриване на основен елемент на фототапета от мебел като гардероб или др. Опцията не се предлага за всички модели. За моделите, които се предлага, може да откриете снимка в галерията на модела.

7. ИСКАМ ЧЕРНО-БЯЛ ФОТОТАПЕТ
Опция, с която заявявате, че искате този тапет да се произведе в черно-бялата гама. Не се предлага за всички модели. При наличие на опцията, черно-бялата визия може да видите в галерията на продукта.

8. ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМЕНТАР
Тук може да опишете други неща, с които да се съобразим при адаптиране на проекта към вашата стена и размери. Например има ли мебел (легло, гардероб) пред фототапета и ако той е на цялата стена, напишете размерите на тази мебел и нейното местоположение спрямо тапета. Наличие на климатик и др.

9. ИСКАМ ДА ВИДЯ ДЕМО ИЗОБРАЖЕНИЕ В МОИТЕ РАЗМЕРИ ПРЕДИ ИЗРАБОТКА
Посочете един от възможните отговори. "ДА" или "НЕ"

10. ВЪВЕДЕТЕ Е-МАЙЛ или VIBER НОМЕР ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДЕМО ИЗОБРАЖЕНИЕ
Въведете в полето тел. номер за Viber или e-mail адрес"

11. След като сте попълнили всички полета. Използвайте бутона „Добави към количката”.

12. След като сте преминали към количката може да видите обобщение на вашата поръчка –модел, размери, и материал за изработка. В дясно ще видите крайната цена с доставката. Тук може да ползвате код за отстъпка, ако разполагате с такъв. Използвайте бутона „Поръчай” за да продължите.

info2

13. Попълнете полетета за доставка и изберете начина на доставка от предложените. След това мини на следващата страница с бутона „Следващ”.

info3


14. На следващата страница оставете избрано „Моите адреси за фактуриране и доставка са еднакви”, ако адресите съвпадат. В противен случай махнете отметката и попълнете данните за фактуриране. В случай, че желаете фактура за фирма, изпратете фирмени данни за фактура на е-майл: office@printforyou.bg.

info4


15. Запознайте се с общите условия за ползване на сайта, като натиснете върху връзката „Разбирам и приемам правилата и условия на пазаруване в сайта.” И потвърдете с отметката преди нея.

16. И тук може да въведете купон за отстъпка, ако разполагате с такъв.

17. За да финализирате своята поръчка. Натиснете бутон „Поръчай”

18. На следващата страница ще получите номера на вашата поръчка.

19. Ние ще разработим модела за вашите размери и форма и ще се свържем с Вас на посочените тел. номер или е-майл в най-кратки срокове, за уточняване и потвърждаване на поръчката.

20. Ще Ви изпратим е-майл с детайлна информация на вашата поръчка и срок на получаване. (фототапетът се изработва и изпраща в рамките на 5-7 работни дни след потвърждението)

ПРОЕКТ
Индивидуалният размер на фототапета се изработва без деформиране на изображението, чрез изрязване, колаж или преместване на обекти. За всяко изображение се подхожда по различен начин.
Преди печат всеки клиент може да види как ще изглежда фототапета в неговите размери, като получи умалено демо-изображение(снимка) на е-майл или Viber.
Изработването става след потвърждение и одобрение на проекта.
Водният знак не се отпечатва.

ФОРМИ
Различните форми ни дават по-голяма гъвкавост при изработка на проекта. При кръглите, заоблените и скосените форми, ще се вземе предвид при изготвянето на проекта и избегне изрязване на основни елементи в изображението при монтажа на фототапет.

ПЕЧАТ
Високо качество на печата: резолюция от 600 DPI до 1200 DPI
Латексов печат с HP Latex технология на печат с оригинални мастила без мирис, ярки цветове и UV защита и водоустойчивост.
Печат с оптимизатор против надраскване.

МАТЕРИАЛИ
Висококачествени премиум материали с контролиран произход и качество - По избор.
Повече за материалите, както технически спецификации за всеки един може да видите в секцията Материали.

Основно тегло: от 120 гр./кв.м до 300 гр./кв.м

Фототапета се състои от една или повече еднакви вертикални части. Ширината на частите зависи от размера на фототапета и от предпочитанията на клиентите за броят от снадки. Отделните части се отпечатват с припокриване от 1 см.
Всеки фототапет е придружен с инструкции за монтаж.

ЛЕПИЛО:
HP без ПВЦ фототапети се лепи само с вода. Материалът е импрегниран с лепило, което се активира след намокряне.
Фолио Мат или Фолио Гланц имат лепилен слой от обратната страна.
Хартия и релефни фототапети – се лепят с лепило за тапети (съответно, хартиени или винилови). В търговската мрежа има изобилие от марки и видове. Ние не предлагаме лепило.

ОПАКОВКА:
Нашите фототапети са опаковани в картонени кутии, които ги защитават от повреди при транспортирането.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ:
Без Предварително заплащане.
Доставката се извършва с куриер, с опция преглед преди заплащане.
Доставка до 5-7 работни дни след потвърждение на поръчката.