След като сте си избрали модел от нашият каталог, но предлаганите базови размери не са подходящи за вашите стени, може да поръчате индивидуални следайки стъпките.

1. Запомнете каталожният номер на избраният модел. Той ще Ви е необходим при оформяне на поръчката.
Каталожният номер се намира в дясно от цената и в края на заглавието и е уникален за всеки продукт .

2. Отидете на: ИНДИВИДУАЛНИ РАЗМЕРИ -> .Фототапет по ваши размери от Каталога
Може да последвате връзката като натиснете тук: https://www.printforyou.bg/fototapet-po-vashi-razmeri-ot-kataloga.

3. Изберете материал.
Материалите, от които се изработват фототапетите са многобройни по вид и марка. Ние сме подбрали няколко материала различни ценови клас, вид и начин на поставяне. Информация за отделните материали вижте ТУК. Важно при избора е да се запознаете и с начина на монтаж. Материалите, на които правим фототапетите са подредени по цена във възходящ ред.
Цената на фототапета се определя от размера и избраният материал. Може да видите колко ще струва вашият фототапет над опциите.

4. Изберете Форма на вашият фототапет и попълнете размерите в сантиметри като следвате означенията.
Формите се появяват след като сте избрали материал. Ако вашата форма я няма се свръжете с нас.

5. Попълнете каталожният номер на модела от нашият каталог.
Каталожният номер се намира в дясно от цената и в края на заглавието и е уникален за всеки продукт.

6. ИСКАМ ОГЛЕДАЛНО ЗАВЪРТАНЕ
Опция, с която заявявате, че искате огледално обръщане на фототапетът. Това което е в ляво да стане дясно и обратно. По този начин да избегнете закриване на основен елемент на фототапета от мебел като гардероб или др. Опцията не се предлага за всички модели. За моделите, които се предлага, може да откриете снимка в галерията на модела.

7. ИСКАМ ЧЕРНО-БЯЛ ФОТОТАПЕТ
Опция, с която заявявате, че искате този тапет да се произведе в черно-бялата гама. Не се предлага за всички модели. При наличие на опцията, черно-бялата визия може да видите в галерията на продукта.

8. ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМЕНТАР
Тук може да опишете други неща, с които да се съобразим при адаптиране на проекта към вашата стена и размери. Например има ли мебел (легло, гардероб) пред фототапета и ако той е на цялата стена, напишете размерите на тази мебел и нейното местоположение спрямо тапета. Наличие на климатик и др.

9. ИСКАМ ДА ВИДЯ ДЕМО ИЗОБРАЖЕНИЕ В МОИТЕ РАЗМЕРИ ПРЕДИ ИЗРАБОТКА
Посочете един от възможните отговори. "ДА" или "НЕ"

10. ВЪВЕДЕТЕ Е-МАЙЛ или VIBER НОМЕР ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДЕМО ИЗОБРАЖЕНИЕ
Въведете в полето тел. номер за Viber или e-mail адрес"

11. След като сте попълнили всички полета. Използвайте бутона „Добави към количката”.

12. След като сте преминали към количката може да видите обобщение на вашата поръчка –модел, размери, и материал за изработка. В дясно ще видите крайната цена с доставката. Тук може да ползвате код за отстъпка, ако разполагате с такъв. Използвайте бутона „Поръчай” за да продължите.

info2

13. Попълнете полетета за доставка и изберете начина на доставка от предложените. След това мини на следващата страница с бутона „Следващ”.

info3


14. На следващата страница оставете избрано „Моите адреси за фактуриране и доставка са еднакви”, ако адресите съвпадат. В противен случай махнете отметката и попълнете данните за фактуриране. В случай, че желаете фактура за фирма, изпратете фирмени данни за фактура на е-майл: office@printforyou.bg.

info4


15. Запознайте се с общите условия за ползване на сайта, като натиснете върху връзката „Разбирам и приемам правилата и условия на пазаруване в сайта.” И потвърдете с отметката преди нея.

16. И тук може да въведете купон за отстъпка, ако разполагате с такъв.

17. За да финализирате своята поръчка. Натиснете бутон „Поръчай”

18. На следващата страница ще получите номера на вашата поръчка.

19. Ние ще разработим модела за вашите размери и форма и ще се свържем с Вас на посочените тел. номер или е-майл в най-кратки срокове, за уточняване и потвърждаване на поръчката.

20. Ще Ви изпратим е-майл с детайлна информация на вашата поръчка и срок на получаване. (фототапетът се изработва и изпраща в рамките на 5-7 работни дни след потвърждението)