УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. Поръчката се изпълнява след потвърждение по телефона. От нашият екип ще се свържат с Вас след като направите поръчката по телефона.
2.Поръчаната стока ще се достави на адреса посочен от клиента.
3. Доставката се осъществява с куриерска фирма, клиента е длъжен да заплати сумата на наложения платеж и стойността на доставката при получаване на поръчката след право на преглед.
3.Транспортните разходи, ако не е упоменато друго се заплащат от клиента заедно с цената на стоката.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНАТА И ДОСТАВЕНА СТОКА МОЖЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ:
- Стоката при транспортирането е повредена;
ВАЖНО! Моля, настоявайте веднага за изготвянето на протокол от служителя за повредата, в противен случай , не можете да докажете, че стоката не е увредена от вас самите !
- Цената не е действителната от офертата;
- Продукта е не съответстващ на описанието: погрешен модел, размери или материал .
- При условията на чл.69, ал.3 от ЗЗППТ /закон за уреждане на рекламации/
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. Рекламации свързани с неуспешен монтаж не се приемат ,всичко свързано с монтирането на продукта не е отговорност на доставчика! Рекламация на вече монтирани продукти не се приемат.
- При условията на чл.55, ал.1 от ЗЗППТ/връщане на закупена стока/
Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 7 работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.
Клиента няма право да откаже доставката на поръчаната от него стока освен в гореописаните случаи.

Плащането е с Наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Куриерска фирма „Спиди” е лицензирана да извършва пощенски парични преводи на територията на Република България. Потребителят заплаща крайната цена на поръчката на куриера на фирма „Спиди” . От своя страна куриерът предава на Потребителя стоката и документ за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. /НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г., Чл. 3, Ал. 1:(Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) “Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.”