ВАШИТЕ ПРАВА

PrintForYou.bg гарантира спазването на Вашите права на Потребител по смисъла на Закон за Защита на Потребителите. Запознайте се с Вашите права и подбирайте внимателно от къде пазарувате.

Право на изчерпателна информация за стоки и услуги
В настоящият сайт Вие ще намерите изчерпателна информация за предлаганите от нас стоки и услуги. Ако желаете още информация, можете да се свържете с нас на телефони 
в България: 

(+359) 0895 704 765, 

Услугата се предлага от 10.00 до 18.00 часа от понеделник до петък. 
На е-майл: office@printforyou.bg ще Ви върнем отговор в рамките на до 3 работни дни.

Права, свързани с личните данни
Вие имате право на достъп до собствените си лични данни, които сте ни предоставили. По-всяко време можете да преглеждате и нанасяте корекции на предоставените лични данни. След запитване, можете да получите информация дали предоставените от Вас лични данни се обработват и използват от PrintForYou.bg, както и целите на обработката и използването им.

Право на сигурност
Сигурността при въвеждане и пренос на данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката към нашия сървър.

Право на връщане на стоката
Ако изпитате разочарование или неудовлетворение от покупката, направена при нас, Вие имате право да се откажете от една или повече от поръчаните стоки в седемдневен срок от доставката и да си получите обратно парите. Ако получената от Вас стока не отговаря по основни характеристики на това, което сте поръчали, можете да използвате правото си на връщане в срок от 14 дни след покупката. Моля да се запознаете с начина за упражняване на това Ваше право в Общите условия за ползване на сайта.

Право на рекламация
В случай, че стоката има фабричен или транспортен дефект, имате право на рекламация. Веднага се свържете се с нас за да придвижим подмяната на дефектната стока. При транспортен дефект, Ви е необходим попълнен протокол, с подписа на куриера.
Право на похвали и предложения
В случай, че сте удовлетворени от нашите услуги, то можете да не ни информирате – разкажете го на своите приятели. Ако изпитате нужда да отправите похвала или имате предложение как да станем още по-добри, то ще сме Ви благодарни, ако го споделите с нас на адрес: office@printforyou.bg

ПРОЦЕДУРА ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ПРАВА
С цел да защитим максимално Вашите права и да предложим безупречно обслужване, ние изградихме процедура за защита на потребителските права. Ако Вие изпитвате съмнение, че сме нарушили правата Ви, то моля 
Свържете се с нас 
Електронен адрес: office@printforyou.bg,(+359) 0895 704 765

В случай, че PrintForYou.bg не удовлетвори вашето желание, Вие имате право да потърсите закрила от следните контролни органи в Република България:

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр.София, пл. "Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, уеб сайт: www.kzp.bg
Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. "акад. Иван Евстатиев Гешов" № 15, тел: (02) 9153 515, факс: (02) 9153525, уеб сайт: www.cpdp.bg