Кои сме ниеЗА НАС

От 2000 г. в сферата на графичният дизайн с огромно портфолио проекти за офсетов и дигитален печат, през 2014 нашата страст става декорацията на стени. В сайта ще намерите богат каталог от много и различни по тематика фототапети, фолия за хладилник и врати. С не малко авторски проекти, които ще намерите в само при нас. Всички фототапети от каталога могат да се изработват по размер на клиента.

В началото на 2019 инвестирахме в собствена производствена база и се спряхме на най-адекватното в световен мащаб производство на фототапети, с водно базирани латексови мастила – без мирис, ярки цветове и защита избледняване и от надрасквания. С възможности надминаващи очакванията ни.

Ние ще докажем, че можете лесно и бързо да промените вашия дом и офис. Смятаме, че е възможно да създадем красиво проектирани неща, ограничени само от въображението на човека. При нас ще намерите модерни и актуални модели фототапети.

Ще ви помогнем да създадете интериорния дизайн на вашите мечти, като ви предоставяме достъп до колекция от фототапети за стени, фототапети за врати, фолия за хладилници, стикери за стени, завеси и др. Можете лесно да персонализирате всеки продукт, който искате: изберете размер, материал и огледално завъртане на изображението. Всеки отделен проект получава индивидуално внимание и отношение, а вашето удовлетворение е първа и основна цел.

Ние подбираме всяко изображение за да осигурим възможно най-високото качество за нашите клиенти.

Ние сме на ваше разположение за да ви помогнем да изберете между различните потребителски опции.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕИЗБИРАЙКИ НАС

ГОЛЯМ ОНЛАЙН КАТАЛОГ

Различни по стил фототапети. Избор на размер и материал. Фолия за хладилник и др.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки покрили условията на безплатна доставка.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА

Нашите продукти са 100% екологични и безопасни сертифицирани от HP.

КРАЙНО ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Вие избирате дизайна, материала и размера.